Viborgparken
                             ... et godt sted at bo
Forside     FAQ     Generalforsamlinger     Husorden     Kontakt     Køb og salg     Vedtægter    
ViborgParkenImage

FAQ

Vaskekort
Ejerforeningen har et fælles vaskeri, som du kan benytte. I vaskeriet skal der bruges elektroniske vaskekort til betaling for vask og tørring af tøjet. Du kan købe vaskekort og sætte mere ind på vaskekortet ved henvendelse til viceværten. Se også informationen udenfor døren til vaskeriet.
TV modtagelse
Ejerforeningen har slukket for dele af sit eget antennenetværk og vil senere slukke for resten, sæ der er ikke et selvstændigt antennesignal fra ejerforeningen du kan modtage. Hvis du ønsker at modtage TV signaler kan du kontakte YouSee, der har etableret et netværk i bygningen. Alternativt kan du bruge en settopboks og modtage de gratis kanaler på den. Se også mere på Det nye tv-signal.
Internet forbindelse
Hvis du ønsker at have internetforbindelse kan du kontakte udbydere af trådløst internet eller kontakte YouSee, der har etableret et netværk i bygningen.
Betaling for el, vand, og varme
Betaling for vand og varme betales a conto til din udlejer eller til ejerforeningen. For beboere på Pebermyntevej 1-9 betales a conto el ligeledes til udlejeren eller ejerforeningen. For beboere på Vestervangsvej betales det direkte elforbrug i lejligheden til elværket, og derudover betaler du for det fælles elforbrug til din udlejer eller til ejerforeningen. Der er årsafregning en gang om året, hvorefter der normalt vil blive afregnet mellem din udlejer eller ejerforeningen og dig.
Indflytning
Når du flytter ind skal du sørge for at kontakte viceværten for at få bestilt et navneskilt så posten og andre kan se, hvor du bor. Navneskiltet koster pt. kr. 300,00 som skal betales på viceværtens kontor kontant eller via mobilepay (viceværten oplyser mobilepaynummer).